Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Και οι Αστυνομικοί έχουν μάνες!!!

Αύριο (πρώτα ο Θεός, να ξημερώσει...), θα γίνει μία ημερίδα (όπως μαρτυρά και η εικόνα) από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων με θέμα: "Και οι Αστυνομικοί έχουν μάνες".

Μιας και μέσα από το πρόγραμμα της ημερίδας θα προσπαθήσουν να προσεγγίσουν επιστημονικά την συνολική στάση του Αστυνομικού απέναντι στους πολίτες αλλά και τις οικογενειακές καταβολές του Αστυνομικού, τίθενται ορισμένα βασανιστικά ερωτήματα.

Α. Προς τον κο Πάσχο Μανδραβέλη: Αν θα έχει το θάρρος να σχολιάσει επιτέλους ως συντονιστής, τι είδους είναι ΑΥΤΟΙ οι "Αστυνομικοί" που περιγράφονται στο άρθρο "ΕΛληνική ΑΣτυνομία vs ΕΛεεινό ΆΣυλο"; (πατήστε ΕΔΩ για να δείτε σε ποιους αναφερόμαστε)


Β. Προς την κα Γιαννακοπούλου Μαρία: ΠΟΙΕΣ μάνες έβγαλαν αυτούς τους "Αστυνομικούς" του Ελεεινού  Άσυλου;

Γ. Προς τον κο Ευθύμιο Λαμπρίδη: Σε ποιους αναφέρεται ο κος Κλεάνθης Γρίβας (ψυχίατρος-νευρολόγος, Διδάκτωρ ψυχιατρικής της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ, με σπουδές στην Κοινωνιολογία) στο άρθρο του "ΕΝΣΤΟΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΚΤΗΝΩΔΙΑ";

Δ. Προς την κα Αθηνά Καραμίντζιου: Τί ρόλο έπαιξε η οικογένεια στην διαμόρφωση του χαρακτήρα των παραπάνω "Αστυνομικών" του Ελεεινού Άσυλου;

Ε. Προς την κα Ελένη Φωτίου: Τί έχει να πει για την ανέλεγκτη Βία που ασκούν οι εν λόγω "Αστυνομικοί" του Ελεεινού Άσυλου; Ως πρόεδρος της ΜΚΟ "ΒΙΑ STOP" τι έχει να πει;

Κλείνοντας θέλω να πω, πως στην κοινωνίας μας η υποκρισία περισσεύει και λίγη αυτοκριτική δεν βλάπτει... ως εκ τούτου έχουν και οι Πολίτες μάνα.

Γράφει ο Κάντζος Αριστείδης

Κάθε νέα ανάρτηση στο email σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πολιτική Σχολίων

Το «Νομικά Ανάλατα» δεν έχει προς το παρόν ενεργοποιήσει καμία υπηρεσία έγκρισης ή μετριασμού σχολίων. Επίσης, έχει επιτρέψει τα ανώνυμα σχόλια. Οι επιλογές αυτές οφείλονται στην επιθυμία μας να δημιουργηθεί μία κοινότητα γύρω από το ιστολόγιο, η οποία να συζητά και να έχει παλμό.

Όμως, πρέπει να σημειωθούν τα εξής:

- Κάθε σχόλιο αντιπροσωπεύει τον σχολιαστή του και μόνο, και δεν απηχεί κατ’ ανάγκην τις αντιλήψεις του «Νομικά Ανάλατα»
- Υβριστικά, δυσφημιστικά ή άλλα παράνομα σχόλια δε θα γίνονται σε καμία περίπτωση ανεκτά.
- Σε καμία απολύτως περίπτωση δε θα γίνονται ανεκτά υβριστικά σχόλια που απευθύνονται στους υπόλοιπους σχολιαστές του Ιστολογίου.
- Πέρα από τα παράνομα σχόλια, απαγορεύονται τα σχόλια που είναι σκοπίμως εκτός θέματος, άσχετα, προκλητικά και έχουν σκοπό να προκαλέσουν εκρηκτικές αντιδράσεις (Τρολ, Troll).

Το «Νομικά Ανάλατα» διατηρεί το δικαίωμα της απροειδοποίητης και αναιτιολόγητης φραγής (block) χρηστών που έχουν παραβιάσει τους όρους χρήσης.

(από τους Όρους Χρήσης)