Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

31 μήνες φυλάκιση σε μέλος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που απειλούσε συνδικαλιστή

Χθες ολοκληρώθηκε η Δίκη, στα πλαίσια του αυτοφώρου, με κατηγορούμενο μέλος της Χ.Α που είχε μηνύσει πριν από 10 ημέρες ο γνωστός συνδικαλιστής Δημήτρης Καραγεωργόπουλος, για απειλή, εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση.

Το μέλος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, κατά facebook "Αναστάσιος Έλλην", είχε τηλεφωνήσει στις 11 Απριλίου και ώρα 22.08 στο κινητό τηλέφωνο του Καραγεωργόπουλου και είχε απειλήσει ότι θα προκαλέσει σωματικές βλάβες στην οικογένειά του (σύζυγο και παιδιά).
Μάλιστα ο "Αναστάσιος Έλλην", στην προσπάθεια του να τρομοκρατήσει περισσότερο τον συνδικαλιστή, δήλωσε ότι ελέγχει τα σώματα ασφαλείας, καθώς ο ίδιος είναι "πράκτορας της ΕΥΠ".

Ο Καραγεωργόπουλος κινήθηκε άμεσα δια της νομικής οδού, υποβάλλοντας μήνυση κατά του "Αναστάσιου Έλλην" και η τύχη τον ευνόησε, διότι την επόμενη ημέρα ο "ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ της ΕΥΠ" συνελήφθη από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, κατόπιν καταγγελίας, φέροντας πάνω του πλαστή ταυτότητα της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών.


Ο "Αναστάσιος Έλλην" οδηγήθηκε ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών και ενώ του δόθηκε προθεσμία μιας εβδομάδας για να προσκομίσει "στοιχεία" που θα αποδείκνυαν ότι προκλήθηκε (με αδιευκρίνιστο τρόπο) από τον Καραγεωργόπουλο, εν τούτοις εμφανίσθηκε στο ακροατήριο χθες, χωρίς στοιχεία, δηλώνοντας ιδρυτικό μέλος της Χρυσής Αυγής και οπαδός του δικτάτορα Γεωργίου Παπαδόπουλου.

Το Δικαστήριο αποφάνθηκε την ενοχή του κατηγορουμένου και του επέβαλε ποινή 31 μηνών φυλάκισης (21 συμψηφιστικά), ενώ η υποβολή έφεσης είχε ανασταλτικό χαρακτήρα.

Πάντως απ' ότι πληροφορούμαστε, ο "Αναστάσιος Έλλην", δεν φαίνεται να έχει συνετισθεί και εξακολουθεί να γράφει δυσφημιστικά σχολιάκια εις βάρος του Καραγεωργόπουλου στο facebook, με τον δεύτερο να προετοιμάζεται για νέα υποβολή μήνυσης και αγωγής για αποζημίωση εις βάρος του.



Κάθε νέα ανάρτηση στο email σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πολιτική Σχολίων

Το «Νομικά Ανάλατα» δεν έχει προς το παρόν ενεργοποιήσει καμία υπηρεσία έγκρισης ή μετριασμού σχολίων. Επίσης, έχει επιτρέψει τα ανώνυμα σχόλια. Οι επιλογές αυτές οφείλονται στην επιθυμία μας να δημιουργηθεί μία κοινότητα γύρω από το ιστολόγιο, η οποία να συζητά και να έχει παλμό.

Όμως, πρέπει να σημειωθούν τα εξής:

- Κάθε σχόλιο αντιπροσωπεύει τον σχολιαστή του και μόνο, και δεν απηχεί κατ’ ανάγκην τις αντιλήψεις του «Νομικά Ανάλατα»
- Υβριστικά, δυσφημιστικά ή άλλα παράνομα σχόλια δε θα γίνονται σε καμία περίπτωση ανεκτά.
- Σε καμία απολύτως περίπτωση δε θα γίνονται ανεκτά υβριστικά σχόλια που απευθύνονται στους υπόλοιπους σχολιαστές του Ιστολογίου.
- Πέρα από τα παράνομα σχόλια, απαγορεύονται τα σχόλια που είναι σκοπίμως εκτός θέματος, άσχετα, προκλητικά και έχουν σκοπό να προκαλέσουν εκρηκτικές αντιδράσεις (Τρολ, Troll).

Το «Νομικά Ανάλατα» διατηρεί το δικαίωμα της απροειδοποίητης και αναιτιολόγητης φραγής (block) χρηστών που έχουν παραβιάσει τους όρους χρήσης.

(από τους Όρους Χρήσης)