Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2012

Αν θέλεις να λέγεσαι άνθρωπος


Πως να προσθέσεις, πολλώ δε μάλλον, πως να αφαιρέσεις λέξη από το ποίημα του Τάσου Λειβαδίτη "Αν θέλεις να λέγεσαι άνθρωπος";

Μία πηγή, από όπου αναβλύζει μύρο δικαιοσύνης, ειρήνης, αγωνιστικότητας, αυτοθυσίας, ανιδιοτέλειας, αφύπνισης, συναισθημάτων...

Ένας νομικός, ο Τάσος Λειβαδίτης, που θέλησε να λέγεται άνθρωπος...

Και η ομάδα μας που προσπαθεί να βαδίσει στα χνάρια αυτά...

Αν θέλεις να λέγεσαι άνθρωπος, αφιέρωσε 5 λεπτά από τη ζωή σου σε αυτό, ακόμα και αν το έχεις ακούσει στο παρελθόν.
Αν θέλεις να λέγεσαι άνθρωπος, ταξίδεψε στο νόημα του.
Αν θέλεις να λέγεσαι άνθρωπος, πρόταξε τον άνθρωπο στη ζωή σου...

Γράφει ο Κάντζος Αριστείδης

Κάθε νέα ανάρτηση στο email σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πολιτική Σχολίων

Το «Νομικά Ανάλατα» δεν έχει προς το παρόν ενεργοποιήσει καμία υπηρεσία έγκρισης ή μετριασμού σχολίων. Επίσης, έχει επιτρέψει τα ανώνυμα σχόλια. Οι επιλογές αυτές οφείλονται στην επιθυμία μας να δημιουργηθεί μία κοινότητα γύρω από το ιστολόγιο, η οποία να συζητά και να έχει παλμό.

Όμως, πρέπει να σημειωθούν τα εξής:

- Κάθε σχόλιο αντιπροσωπεύει τον σχολιαστή του και μόνο, και δεν απηχεί κατ’ ανάγκην τις αντιλήψεις του «Νομικά Ανάλατα»
- Υβριστικά, δυσφημιστικά ή άλλα παράνομα σχόλια δε θα γίνονται σε καμία περίπτωση ανεκτά.
- Σε καμία απολύτως περίπτωση δε θα γίνονται ανεκτά υβριστικά σχόλια που απευθύνονται στους υπόλοιπους σχολιαστές του Ιστολογίου.
- Πέρα από τα παράνομα σχόλια, απαγορεύονται τα σχόλια που είναι σκοπίμως εκτός θέματος, άσχετα, προκλητικά και έχουν σκοπό να προκαλέσουν εκρηκτικές αντιδράσεις (Τρολ, Troll).

Το «Νομικά Ανάλατα» διατηρεί το δικαίωμα της απροειδοποίητης και αναιτιολόγητης φραγής (block) χρηστών που έχουν παραβιάσει τους όρους χρήσης.

(από τους Όρους Χρήσης)