Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΒraviSSιμο Κεδίκογλου...

Σίμος Κεδίκογλου!!! Έλαβε 9.860 σταυρούς προτίμησης...
Το καρκίνωμα στην Ελλάδα δεν είναι ο Κεδίκογλου... το καρκίνωμα είναι οι 9.860 που ψήφισαν τον Κεδίκογλου.

Και εξηγούμαστε:

1ον Δείτε το κάτωθι video ακριβώς ένα χρόνο πριν!!!

2ον Δείτε τον ίδιο "άνθρωπο" τί είπε χθες!!!

3ον Δείτε τώρα και τις καταγγελίες όσων γνωρίζουν εκ των έσω την ΕΡΤ...

4ον Δείτε και την καταγγελία του Νίκου Μπογιόπουλου...

Να το επαναλάβουμε, για τα 9.860 καρκινώματα του τόπου, που εξέλεξαν τον Κεδίκογλου βουλευτή:
"Τα 36 διοικητικά στελέχη της ΕΡΤ, διορισμένα από τον κύριο Κεδίκογλου, κοστίζουν όσο μερικοί εκατοντάδες εργαζόμενοι..."
Αυτά τα καρκινώματα έβαλαν μέσα στην Βουλή ένα πολιτικό απατεώνα, ένα σαλτιμπάγκο πολιτικάντη, ένα ψεύτη, ένα καιροσκόπο, ένα επικίνδυνο για την κοινωνική συνοχή πολιτικό εξάμβλωμα...

Αθροίζουμε λοιπόν:

Α. Τις εκάστοτε διοικήσεις λοιπόν της ΕΡΤ τις όριζε η  εκάστοτε Κυβέρνηση δηλαδή από την μεταπολίτευση και εντεύθεν οι Κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και τελευταία με την σύμφωνη γνώμη και της ΔΗΜΑΡ.

Β. Οι διοικήσεις αυτές προσλάμβαναν την Σαλαγκούδη (κόρη του πρώην Βουλευτή της ΝΔ) και την κάθε Σαλαγκούδη, με μισθούς δυσανάλογους, ακόμα και ως προς τα τυπικά τους προσόντα.

Γ. Παρά την όποια διαφαινόμενη κατασπατάληση, από την ληστοσυμμορία που διόριζε ως διοίκηση ο εκάστοτε Κεδίκογλου, η ΕΡΤ δεν ήταν ζημιογόνος.

Δ. Το κόστος ανά ηλεκτροδοτούμενη οικία είναι 4,5 ευρώ το μήνα κατά μέσο όρο, δλδ το χαμηλότερο κόστος στην Ε.Ε. αφού ο μέσος όρος της Ε.Ε. αγγίζει τα 18 ευρώ το μήνα. Αυτό ο Κεδίκογλου το αποκαλεί ΧΑΡΑΤΣΙ!!! Αν αυτό είναι χαράτσι, τότε τα Δημοτικά Τέλη, ο ΦΑΠ, ο ΤΑΠ, το ΕΕΤΗΔΕ, το τέλος επιτηδεύματος, τα τέλη κυκλοφορίας, τα διόδια και τόσα άλλα τί είναι;

Ε. Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ λαμβάνουν βάσει του ενιαίου μισθολογίου από 500 για τους νεώτερους έως 1200 ευρώ καθαρά στον έχοντα 30-35 έτη προϋπηρεσία. Τα διοικητικά στελέχη και συγκεκριμένοι παρουσιαστές λαμβάνουν τα αστρονομικά ποσά που αγγίζουν και τα 350.000 το χρόνο...

ΣΤ. Για να έχουμε μία εικόνα, πού εργάζονταν οι 2.700 εργαζόμενοι περίπου, πρέπει να δούμε τί σημαίνει όταν αναφερόμαστε γενικόλογα στον όρο ΕΡΤ...
Πέντε κανάλια ΕΤ1, ΝΕΤ, ΕΤ3, ERT WORLD (δορυφορικό), ΕΡΤ HD (Ψηφιακό)
Επτά ραδιοφωνικοί σταθμοί με έδρα την Αθήνα 91,6 Πρώτο Πρόγραμμα, 103,7 Δεύτερο Πρόγραμμα, 90,9 Τρίτο Πρόγραμμα, 93,6 Kosmos, 101,8 ΕΡΑ Σπορ, 106,7 Φιλία, Πέμπτο Πρόγραμμα-Φωνή της Ελλάδας (στα βραχέα σε όλο τον κόσμο).
Τρεις ραδιοφωνικοί σταθμοί με έδρα τη Θεσσαλονίκη (95,8, 102 και Τρίτο)
19 περιφερειακοί ραδιοφωνικοί σταθμοί ανά την Ελλάδα
Δυο μουσικά σύνολα (Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα, Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής, Χορωδία)
Μια έντυπη έκδοση, η «Ραδιοτηλεόραση», ένας διαδικτυακός τόπος το www.ert.gr, το ψηφιακό αρχείο της ΕΡΤ, archives.ert.gr.
...δηλαδή κατά αναλογία, αν τα είχε όλα αυτά ιδιωτικό κανάλι θα χρειάζονταν διπλάσιο προσωπικό από αυτό που απασχολεί η ΕΡΤ. Ο ALTER  με υποπολλαπλάσια τηλεθέαση απασχολούσε 650 εργαζόμενους... αντίστοιχα τα extra, kontra κλπ.

Εν κατακλείδι, παραθέτω την κάτωθι καταγγελία... προβληματιστείτε αναφορικά με τα καρκινώματα που μας περιβάλλουν... ποιοι και για ποιους σκοπούς, επιθυμούν διακαώς να βρεθεί το αρχειακό υλικό της σύγχρονης ιστορίας μας στα χέρια τους;

Γράφει ο Κάντζος Αριστείδης

Κάθε νέα ανάρτηση στο email σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πολιτική Σχολίων

Το «Νομικά Ανάλατα» δεν έχει προς το παρόν ενεργοποιήσει καμία υπηρεσία έγκρισης ή μετριασμού σχολίων. Επίσης, έχει επιτρέψει τα ανώνυμα σχόλια. Οι επιλογές αυτές οφείλονται στην επιθυμία μας να δημιουργηθεί μία κοινότητα γύρω από το ιστολόγιο, η οποία να συζητά και να έχει παλμό.

Όμως, πρέπει να σημειωθούν τα εξής:

- Κάθε σχόλιο αντιπροσωπεύει τον σχολιαστή του και μόνο, και δεν απηχεί κατ’ ανάγκην τις αντιλήψεις του «Νομικά Ανάλατα»
- Υβριστικά, δυσφημιστικά ή άλλα παράνομα σχόλια δε θα γίνονται σε καμία περίπτωση ανεκτά.
- Σε καμία απολύτως περίπτωση δε θα γίνονται ανεκτά υβριστικά σχόλια που απευθύνονται στους υπόλοιπους σχολιαστές του Ιστολογίου.
- Πέρα από τα παράνομα σχόλια, απαγορεύονται τα σχόλια που είναι σκοπίμως εκτός θέματος, άσχετα, προκλητικά και έχουν σκοπό να προκαλέσουν εκρηκτικές αντιδράσεις (Τρολ, Troll).

Το «Νομικά Ανάλατα» διατηρεί το δικαίωμα της απροειδοποίητης και αναιτιολόγητης φραγής (block) χρηστών που έχουν παραβιάσει τους όρους χρήσης.

(από τους Όρους Χρήσης)