Τρίτη, 11 Ιουνίου 2013

ΠΡΑΞΕΙΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

Είπε ο Κύκλωπας που κυβερνούσε το κοπάδι των ζώων:
- Σήμερα θα απαγορεύσω την κυκλοφορία των ειδήσεων. Δεν φτάνει που πληρώνουν τα ζώα, θέλουν να είναι πληροφορημένα. Δικός μου ο τελάλης και δικές οι πουτανίτσες που μοιράζουν τα λόγια στην γειτονιά. Τελείωσε. Απαγορεύεται να μαθαίνετε τα σημαντικά. Αυτή την δουλειά την ανέθεσα στις μεγάλες πόρνες των ειδήσεων.
Τα καημένα τα ζώα που έφκιαξαν το άγαλμα του Κύκλωπα ψιθύριζαν διάφορα μεταξύ τους και κανένα δεν τολμούσε να πει ξεκάθαρες κουβέντες σαν αυτή πχ Μέχρι εδώ μαλάκα. Τελειώσαμε. Πάμε για τον νέο Κύκλωπα που θα ορίζει τα σημαντικά. Μέχρι εδώ. Οι μοντέρνες Δικτατορίες, το ξέρουμε, επιβάλλονται με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου. Μέχρι εδώ. 

Γράφει ο Ηλίας Τσάκαλος

Κάθε νέα ανάρτηση στο email σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πολιτική Σχολίων

Το «Νομικά Ανάλατα» δεν έχει προς το παρόν ενεργοποιήσει καμία υπηρεσία έγκρισης ή μετριασμού σχολίων. Επίσης, έχει επιτρέψει τα ανώνυμα σχόλια. Οι επιλογές αυτές οφείλονται στην επιθυμία μας να δημιουργηθεί μία κοινότητα γύρω από το ιστολόγιο, η οποία να συζητά και να έχει παλμό.

Όμως, πρέπει να σημειωθούν τα εξής:

- Κάθε σχόλιο αντιπροσωπεύει τον σχολιαστή του και μόνο, και δεν απηχεί κατ’ ανάγκην τις αντιλήψεις του «Νομικά Ανάλατα»
- Υβριστικά, δυσφημιστικά ή άλλα παράνομα σχόλια δε θα γίνονται σε καμία περίπτωση ανεκτά.
- Σε καμία απολύτως περίπτωση δε θα γίνονται ανεκτά υβριστικά σχόλια που απευθύνονται στους υπόλοιπους σχολιαστές του Ιστολογίου.
- Πέρα από τα παράνομα σχόλια, απαγορεύονται τα σχόλια που είναι σκοπίμως εκτός θέματος, άσχετα, προκλητικά και έχουν σκοπό να προκαλέσουν εκρηκτικές αντιδράσεις (Τρολ, Troll).

Το «Νομικά Ανάλατα» διατηρεί το δικαίωμα της απροειδοποίητης και αναιτιολόγητης φραγής (block) χρηστών που έχουν παραβιάσει τους όρους χρήσης.

(από τους Όρους Χρήσης)