Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Μάθημα αξιοπρέπειας


Στάθηκες εκεί στο σοκάκι της Ιστανμπούλ και αψήφησες το σιδερένιο Panzer των τουρκικών δυνάμεων καταστολής. Μου έκανες εντύπωση γυναίκα

Με το σώμα αυτό γέννησες παιδιά για το δικό σου έθνος. Με το σώμα αυτό δεν δίστασες να μπεις μπροστά και να δείξεις την δύναμη της ψυχής σου. Με το σώμα αυτό διδάσκεις στην ανθρωπότητα ότι δεν έχει σημασία το έθνος, η φυλή ή το χρώμα όταν διακυβεύεται η ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Με το σώμα αυτό ξεπέρασες τη φήμη του λαού σου, ενός λαού που πιστεύει στο δικό του Θεό, αλλά δεν δίστασε να βγει στους δρόμους.

Οι δικοί μας εθνοσωτήρες θα πουν ότι σε έβαλαν οι Γκρίζοι Λύκοι ή ότι πολεμάς για την απαγόρευση του αλκοόλ ή ότι είσαι απλά οπαδός ενός κόμματος που επιθυμεί το μπάχαλο και όχι την αναδημιουργία και τη μεταρρύθμιση στη δική σου χώρα.

Είμαι βέβαιος ότι με το σώμα σου θες να μας πεις ότι κανείς δεν θα σχεδιάσει το μέλλον σου χωρίς εσένα. Με το σώμα σου δείχνεις σε όλο το κόσμο ότι υπάρχεις, ενώ όλοι εμείς είμαστε χαμένοι στην ανυπαρξία. Το σώμα αυτό να μείνει χαραγμένο στο θυμικό μας. Χαμένος αγώνας είναι αυτός που δεν δίνεται ποτέ.

Εμείς στην ελληνική δημοκρατία αυτό επιλέξαμε...Μετά τα golden boys, ήρθαν τα good boys. 

Το νερό θα αγγίξει το σώμα σου και θα σε πετάξει πέρα και ίσως σήμερα είσαι νεκρή. Το σώμα αυτό όμως έχει τόση δύναμη και δείχνει στο ελληνικό έθνος ότι έτσι κερδίζονται οι μάχες των ανθρώπων έναντι της κρατικής αυθαιρεσίας. 

Όχι με γιαλαντζί μάχες, όχι με συναυλίες του Μητροπάνου.

Αυτό το σώμα της ισλαμίστριας τουρκικής υπηκόου δείχνει στην ανθρωπότητα πως αποκτιέται η ανθρώπινη αξιοπρέπεια. ...Πόσο λίγο με κάνεις να νιώθω με αυτή σου τη πράξη.

Γράφει ο Ιωάννης Γιαγλάρας

Κάθε νέα ανάρτηση στο email σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πολιτική Σχολίων

Το «Νομικά Ανάλατα» δεν έχει προς το παρόν ενεργοποιήσει καμία υπηρεσία έγκρισης ή μετριασμού σχολίων. Επίσης, έχει επιτρέψει τα ανώνυμα σχόλια. Οι επιλογές αυτές οφείλονται στην επιθυμία μας να δημιουργηθεί μία κοινότητα γύρω από το ιστολόγιο, η οποία να συζητά και να έχει παλμό.

Όμως, πρέπει να σημειωθούν τα εξής:

- Κάθε σχόλιο αντιπροσωπεύει τον σχολιαστή του και μόνο, και δεν απηχεί κατ’ ανάγκην τις αντιλήψεις του «Νομικά Ανάλατα»
- Υβριστικά, δυσφημιστικά ή άλλα παράνομα σχόλια δε θα γίνονται σε καμία περίπτωση ανεκτά.
- Σε καμία απολύτως περίπτωση δε θα γίνονται ανεκτά υβριστικά σχόλια που απευθύνονται στους υπόλοιπους σχολιαστές του Ιστολογίου.
- Πέρα από τα παράνομα σχόλια, απαγορεύονται τα σχόλια που είναι σκοπίμως εκτός θέματος, άσχετα, προκλητικά και έχουν σκοπό να προκαλέσουν εκρηκτικές αντιδράσεις (Τρολ, Troll).

Το «Νομικά Ανάλατα» διατηρεί το δικαίωμα της απροειδοποίητης και αναιτιολόγητης φραγής (block) χρηστών που έχουν παραβιάσει τους όρους χρήσης.

(από τους Όρους Χρήσης)