Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013

Όταν Έκλεισαν την ΕΡΤ


Όταν έκλεισαν την ΕΡΤ, η οθόνη πάγωσε ξαφνικά.

Στο ένα παράθυρο ο Καμμένος, στο στούντιο η Στάη.

Τελευταία λόγια; «Τα ΜΑΤ πηγαίνουν να κλείσουν τους πομπούς, τα ΜΑΤ πηγαίνουν να κλείσουν τους πομπούς» και στο βάθος «Εδώ Πολυτεχνείο, Εδώ Πολυτεχνείο».

Και τότε κατάλαβες ότι δεν είχαμε δημοκρατία, όσο κι αν ήθελες να πιστεύεις το αντίθετο.

Μπορεί εύκολα να είχες ξεχάσει τους 25 βουλευτές που χρειαζόταν παραπάνω για να ψηφιστεί το Μνημόνιο Ι, μπορεί να χλεύαζες ως γραφικούς όσους τόσα χρόνια τώρα μάταια προσπαθούσαν να σου ανοίξουν τα μάτια, μπορεί να διατράνωνες ότι τίποτα δεν πρέπει να είναι δημόσιο ούτε το νερό, ούτε το περιβάλλον, ούτε τα σχολεία, ούτε τα νοσοκομεία, ούτε ο στρατός και η αστυνομία, ούτε η εκπαίδευση, ούτε η τηλεόραση ούτε τίποτα, μα ωστόσο η αδυσώπητη δύναμη της παγωμένης εικόνας βίαζε με μίας το προγραμματισμένο σου μυαλό καταστρέφοντας κάμποσα από τα δισεκατομμύρια καμμένα σου εγκεφαλικά κύτταρα.

Γράφει ο Βίκτωρ Τσιλώνης στο intellectum.org

Κάθε νέα ανάρτηση στο email σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πολιτική Σχολίων

Το «Νομικά Ανάλατα» δεν έχει προς το παρόν ενεργοποιήσει καμία υπηρεσία έγκρισης ή μετριασμού σχολίων. Επίσης, έχει επιτρέψει τα ανώνυμα σχόλια. Οι επιλογές αυτές οφείλονται στην επιθυμία μας να δημιουργηθεί μία κοινότητα γύρω από το ιστολόγιο, η οποία να συζητά και να έχει παλμό.

Όμως, πρέπει να σημειωθούν τα εξής:

- Κάθε σχόλιο αντιπροσωπεύει τον σχολιαστή του και μόνο, και δεν απηχεί κατ’ ανάγκην τις αντιλήψεις του «Νομικά Ανάλατα»
- Υβριστικά, δυσφημιστικά ή άλλα παράνομα σχόλια δε θα γίνονται σε καμία περίπτωση ανεκτά.
- Σε καμία απολύτως περίπτωση δε θα γίνονται ανεκτά υβριστικά σχόλια που απευθύνονται στους υπόλοιπους σχολιαστές του Ιστολογίου.
- Πέρα από τα παράνομα σχόλια, απαγορεύονται τα σχόλια που είναι σκοπίμως εκτός θέματος, άσχετα, προκλητικά και έχουν σκοπό να προκαλέσουν εκρηκτικές αντιδράσεις (Τρολ, Troll).

Το «Νομικά Ανάλατα» διατηρεί το δικαίωμα της απροειδοποίητης και αναιτιολόγητης φραγής (block) χρηστών που έχουν παραβιάσει τους όρους χρήσης.

(από τους Όρους Χρήσης)