Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2013

Προς Κεδίκογλου επιστολή απορίας


Κύριε Υπουργέ,

Επειδή αρχήθεν η ευφυΐα μου πλησιάζει το όριο της ιδιωτείας και πάντα έχω την ανάγκη ενός πονηροτάτου εκ του ανθρωπίνου είδους να με συμβουλεύει για να επιβιώσω στον λάκκο των λεόντων που με γέννησε η μαμά μου, σας παρακαλώ κύριε Υπουργέ, μια και εκείνος που σας έκανε υπουργό, κάτι γνώριζε που δεν το γνωρίζω εγώ ο φτωχός, να με πληροφορήσετε:
1. Πόσους «εργαζόμενους» απασχολούσε η ΕΡΤ; 
2. Ποιοι ήταν εργαζόμενοι και ποια καθεύδοντα μισθοδοτούμενα κομματόσκυλα και τίνος κόμματος;
3. Ποίο το είδος της παρεχομένης εργασίας ενός εκάστου εξ αυτών;
4. Ποίο το ύψος των αποδοχών ενός εκάστου;
5. δύνασθε να δημοσιεύσετε, σας ικετεύω, μία κατάσταση μισθοδοτουμένων προσώπων από την ΕΡΤ;
Κύριε υπουργέ έχετε το απόλυτο δικαίωμα να απαντήσετε και σε οποιοδήποτε άλλο ερώτημα που θα θέσετε μόνος σας στον εαυτό σας. 
Σας παρακαλώ όμως να μου απαντήσετε τάχιστα για να πληροφορηθώ τα ακόλουθα:
1. ποιοι ήταν αυτοί που μασούσαν τόσα εκατομμύρια;
2. σε ποια κόμματα ανήκαν;
3. Τίνος ήταν τα εκατομμύρια;
4. ποιοι ήταν οι διαχειριστές τους;
5. ποιος τους διόριζε;
6. Γιατί δεν διόρισε ένα βλάκα σαν εμένα;
7. (και το ψητό ) ποιοι ήταν αυτοί που δούλευαν τάχα σαν δημοσιογράφοι, αλλά η δουλειά τους ήταν άλλη (πχ η συλλογή πληροφοριών για λογαριασμό του κόμματος, του βαθέως κράτους, άλλου κράτους κλπ);
8. Δυνάμεθα αυτούς να τους μάθουμε ή είναι κρατικό μυστικό;
9. Κι αν, ως κρατικό μυστικό, εγώ ο τάλας δεν δύναμαι να το πληροφορηθώ μήπως ευρίσκομαι εις την αλλοδαπήν και δεν το κατάλαβα ή μήπως Υμείς που με κυβερνάτε με αντιλαμβάνεσθε ως τετράποδον υπήκοον; 
Υψηλότατε 
Θα σας ήμουν ευγνώμων καθότι, αν μου απαντήσετε, θα λύσω το σταυρόλεξο της γυναίκας μου που νομίζει ότι η πράξη σας αυτή ισοδυναμεί με στρατιωτικό πραξικόπημα και με γκρινιάζει συνεχώς θεωρώντας με ιδιώτη. (δεν σαν λέω πως με αποκαλεί γιατί θα προσβάλω την Δημοσίαν Αιδώ) 

Με ιδιαίτερη αγάπη 
Ηλίας των Αναλάτων

Γράφει ο Ηλίας Τσάκαλος

Κάθε νέα ανάρτηση στο email σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πολιτική Σχολίων

Το «Νομικά Ανάλατα» δεν έχει προς το παρόν ενεργοποιήσει καμία υπηρεσία έγκρισης ή μετριασμού σχολίων. Επίσης, έχει επιτρέψει τα ανώνυμα σχόλια. Οι επιλογές αυτές οφείλονται στην επιθυμία μας να δημιουργηθεί μία κοινότητα γύρω από το ιστολόγιο, η οποία να συζητά και να έχει παλμό.

Όμως, πρέπει να σημειωθούν τα εξής:

- Κάθε σχόλιο αντιπροσωπεύει τον σχολιαστή του και μόνο, και δεν απηχεί κατ’ ανάγκην τις αντιλήψεις του «Νομικά Ανάλατα»
- Υβριστικά, δυσφημιστικά ή άλλα παράνομα σχόλια δε θα γίνονται σε καμία περίπτωση ανεκτά.
- Σε καμία απολύτως περίπτωση δε θα γίνονται ανεκτά υβριστικά σχόλια που απευθύνονται στους υπόλοιπους σχολιαστές του Ιστολογίου.
- Πέρα από τα παράνομα σχόλια, απαγορεύονται τα σχόλια που είναι σκοπίμως εκτός θέματος, άσχετα, προκλητικά και έχουν σκοπό να προκαλέσουν εκρηκτικές αντιδράσεις (Τρολ, Troll).

Το «Νομικά Ανάλατα» διατηρεί το δικαίωμα της απροειδοποίητης και αναιτιολόγητης φραγής (block) χρηστών που έχουν παραβιάσει τους όρους χρήσης.

(από τους Όρους Χρήσης)