Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Ο Ανευθυνο-υπεύθυνος

Αργύρης Ντινόπουλος!!! Έλαβε 19.890 σταυρούς προτίμησης...
Το καρκίνωμα στην Ελλάδα δεν είναι ο Ντινόπουλος, όπως είχαμε πει και για τον braviSSμιμο Κεδίκογλου... το καρκίνωμα είναι οι 19.890 που ψήφισαν τον Ντινόπουλο.

Και εξηγούμαστε:

1ον Δείτε τί σημαίνει Ανευθυνο-υπεύθυνος...

2ον Δείτε στο κάτωθι video τί έλεγε στις 30/11/2011!!!

3ον Δείτε τον ίδιο "άνθρωπο" τί έλεγε στις 15/12/2011!!!

4ον Δείτε την αδολεσχία του ίδιου στην Πρωινή Ενημέρωση της ΕΡΤ!!!

5ον Δείτε τον ξανά να διαρρηγνύει τα ιμάτιά του στις 26/5/2013!!!

5ον Και τώρα ΣΠΑΣΤΕ ΠΛΑΚΑ με την μετανοούσα Μαγδαληνή...
Αν δεν παίζει το video ή δεν ακούγεται ο ήχος λόγω συμβατότητας, πατήστε εδώ
ή δείτε περίληψη των δηλώσεών του στο κάτωθι video.

Να το επαναλάβουμε, για τα 19.890 καρκινώματα του τόπου, που εξέλεξαν τον Ντινόπουλο βουλευτή:
"Παραδέχτηκε ότι οι Διοικήσεις που επέλεγαν οι Κυβερνήσεις στις οποίες συμμετείχε κακοδιαχειρίστηκαν την ΕΡΤ, είναι λάθος το κλείσιμο της ΕΡΤ, αλλά στηρίζει τον Σαμαρά στην απόφασή του!!! Δηλώνει μάλιστα, ως αξιόπιστος ρεπόρτερ, ότι έχει πάρει πάρα πολλά μηνύματα που του λένε ότι η απόφαση του Σαμαρά ήταν σωστή και να μην κάνει πίσω, και ότι η κοινωνία νομίζει ότι είναι μοιρασμένη!!! "
Να ενημερώσουμε τον κατά φαντασία "ρεπόρτερ" Ντινόπουλο, ότι μερικές φορές καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς... Όλες οι δημοσκοπήσεις δεν δίνουν πάνω από 25% σε αυτούς που συμφωνούν με τον Σαμαρά!!! Πού την είδε την διχασμένη κοινωνία; Πώς δηλώνει, παρουσία Συνταγματολόγου, ότι η κίνηση του Σαμαρά ήταν καθόλα Συνταγματική; Είναι αυτός ικανός να προασπιστεί το Αστικό Σύνταγμα που έφτιαξαν οι προκάτοχοί του; Αυτός δεν είναι εις θέση να πει μία αλήθεια... Ποιος τον έβαλε να εργαστεί στην ΕΡΤ; Πλάκα μας κάνει; Ποιος μπορεί να τον πιστέψει; Πόσο πιο ηλίθιοι πρέπει να είμαστε για να τον πιστεύουμε; Μόνο εκ συμφέροντος μπορεί να τον πιστέψεις... Πόσο ακόμα πρέπει να υποτιμούν την νοημοσύνη μας και το κοινό περί δικαίου αίσθημα;

Λοιπόν για να τελειώνουμε με τις κοροϊδίες .. αυτά τα φιλελεύθερα καρκινώματα έβαλαν μέσα στην Βουλή άλλο ένα πολιτικάντη, ένα ψεύτη, ένα καιροσκόπο, ένα επικίνδυνο για την κοινωνική συνοχή πολιτικό εξάμβλωμα... με αυτά τα καρκινώματα δεν μπορούμε να συμπορευτούμε... έχουμε εκ διαμέτρου αντίθετα συμφέροντα... πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά χωρίς αυτούς... πρέπει να τους απομονώσουμε...

Γράφει ο Κάντζος Αριστείδης

Κάθε νέα ανάρτηση στο email σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πολιτική Σχολίων

Το «Νομικά Ανάλατα» δεν έχει προς το παρόν ενεργοποιήσει καμία υπηρεσία έγκρισης ή μετριασμού σχολίων. Επίσης, έχει επιτρέψει τα ανώνυμα σχόλια. Οι επιλογές αυτές οφείλονται στην επιθυμία μας να δημιουργηθεί μία κοινότητα γύρω από το ιστολόγιο, η οποία να συζητά και να έχει παλμό.

Όμως, πρέπει να σημειωθούν τα εξής:

- Κάθε σχόλιο αντιπροσωπεύει τον σχολιαστή του και μόνο, και δεν απηχεί κατ’ ανάγκην τις αντιλήψεις του «Νομικά Ανάλατα»
- Υβριστικά, δυσφημιστικά ή άλλα παράνομα σχόλια δε θα γίνονται σε καμία περίπτωση ανεκτά.
- Σε καμία απολύτως περίπτωση δε θα γίνονται ανεκτά υβριστικά σχόλια που απευθύνονται στους υπόλοιπους σχολιαστές του Ιστολογίου.
- Πέρα από τα παράνομα σχόλια, απαγορεύονται τα σχόλια που είναι σκοπίμως εκτός θέματος, άσχετα, προκλητικά και έχουν σκοπό να προκαλέσουν εκρηκτικές αντιδράσεις (Τρολ, Troll).

Το «Νομικά Ανάλατα» διατηρεί το δικαίωμα της απροειδοποίητης και αναιτιολόγητης φραγής (block) χρηστών που έχουν παραβιάσει τους όρους χρήσης.

(από τους Όρους Χρήσης)