Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Επάγγελμα; Πολιτικός απατεών.

Είναι γνωστό σε κάθε νοήμονα άνθρωπο επί Γης ότι:
«Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί».

Στα ολίγα έτη του βίου μου, βομβαρδιζόμενος νυχθημερόν από δηλώσεις φαιοπράσινων πολιτικάντηδων, κατέληξα στο συμπέρασμα, ότι τελικά αποκλείεται, να πλήττονται από βαρύνοια. Είναι δυνατόν, να υστερούν νοητικά, αλλά να καταφέρνουν, να μας εξουσιάζουν από συστάσεως του Νεοελληνικού Κράτους; Είναι δυνατόν, άνθρωποι που έχουν φοιτήσει στα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου, με μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς τίτλους να είναι ανεπαρκείς νοητικά;
Ας κάνουμε λοιπόν, ένα κολλάζ (όπως το παραπάνω) ολίγων βαρύγδουπων δηλώσεων πολιτικών και ας συμπληρώσουμε μετά στα βιογραφικά τους, τί πραγματικά επαγγέλλονται.


1. ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ. (Εξομολογείται ο Θεόδωρος Πάγκαλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Βήμα):
Όταν έγινα υφυπουργός Εξωτερικών με αρμοδιότητα τα Ευρωπαϊκά Θέματα, ζήτησα από τον Ανδρέα Παπανδρέου να μου πει σε γενικές γραμμές, ποια θα είναι η θέση μας, αν θυμηθούμε ότι το ΠαΣοΚ πολιτευόταν με το σύνθημα "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ, το ίδιο συνδικάτο"...
Αυτός μου απάντησε ότι θα παραμείνουμε στην Κοινότητα... Δεν έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από την απάντηση και ο δαίμων με έσπρωξε να ρωτήσω: "Πρόεδρε, αυτό δεν θα μας δημιουργήσει πολιτικά προβλήματα; Προεκλογικά ένα από τα σημεία που στις ομιλίες σας οι συγκεντρωμένοι χειροκροτούσαν περισσότερο ήταν το σχετικό με την αποδέσμευση από το ΝΑΤΟ και την ΕΟΚ". Με κοίταξε τότε με ένα χαμόγελο το οποίο ποτέ δεν θα ξεχάσω και μου είπε, δίνοντάς μου ένα μεγάλο μάθημα πολιτικού ρεαλισμού: "Μα, Θόδωρε, πιστεύεις ότι αν πράγματι επίστευαν ότι θα φύγουμε από το ΝΑΤΟ και την ΕΟΚ θα μας έδιναν τόσο μεγάλη πλειοψηφία;". Ρώτησα αφελώς: "Τότε, γιατί χειροκροτούσαν;". "Μα γιατί τους άρεσε να το λέμε τότε" μου απάντησε. "Τώρα όμως δεν θα ήθελαν με κανέναν τρόπο να το κάνουμε".

2. ΤΟ ΕΥΡΩ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. (εξομολογείται ο Επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών υποθέσεων Όλι Ρεν αδειάζοντας τον Κ. Σημίτη):
"Δεν θέλω να δώσω ονόματα και να ασκήσω κριτική, ωστόσο το γεγονός ότι η Ελλάδα μπήκε το 2001 στη ζώνη του ευρώ αποτελούσε από τότε μεγάλο λάθος". Στο ίδιο μήκος κύματος και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι εταίροι με προεξέχων τον Γάλλο Πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί τον "φιλέλληνα" , όπου δήλωσε ότι η Ελλάδα εισήλθε με ψεύτικα στοιχεία στην ευρωζώνη!
Δηλαδή, προσπαθούν να μας πουν οι ηγέτες των άλλων χωρών, ότι ανακάλυψαν την "Αμερική" σήμερα; Δεν μας εξηγούν όμως, την περίοδο Κ. Καραμανλή του νεώτερου που η χώρα βρίσκονταν υπό την επιτήρησή των χαρτογιακάδων αυτών, και έλεγχαν την πορεία των οικονομικών μας, ΠΩΣ ΕΔΙΝΑΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ στην Ελληνική οικονομία;
O Σημίτης τότε, τόνιζε με υπερηφάνεια στα "ΝΕΑ" ότι: "Το ευρώ είναι η σταθερή αφετηρία για την εδραίωση της ισχυρής και υπερήφανης Ελλάδας, μιας Ελλάδας που δεν μελαγχολεί, δεν παραιτείται, δεν μεμψιμοιρεί, αλλά επιμένει, προσπαθεί, πετυχαίνει και η εικόνα του φτωχού συγγενή δίνει πλέον τη θέση της στην εικόνα μιας χώρας που πιστεύει στον εαυτό της".
Στις 9 Μαρτίου 2000 υποβάλαμε αίτηση ένταξης της δραχμής στην ευρωζώνη και το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο απάντησε ότι "συγχαίρει την Ελλάδα για τη σύγκλιση που επετεύχθη χάρις στην εφαρμογή υγιών οικονομικών και δημοσιονομικών πολιτικών τα τελευταία χρόνια και επικροτεί την απόφαση με την οποία η Ελλάδα θα ενταχθεί στη ζώνη του ευρώ την 1η Ιανουαρίου του 2001, πράγμα που συνιστά ένα ακόμα θετικό βήμα προς τη νομισματική ολοκλήρωση της Ευρώπης".
Αμέσως μετά, συνεδρίασε το Συμβούλιο ECOFIN που ενέκρινε την ένταξη της Ελλάδας από την 1η Ιανουαρίου 2001 στη ζώνη του ευρώ και κλείδωσε αμετάκλητα την ισοτιμία δραχμής-ευρώ.
Η Τράπεζα της Ελλάδος είχε προλάβει, να παρουσιάσει μία επετειακή έκδοση "Οικονομικές επιδόσεις και προοπτικές της Ελλάδος" αναφερόμενη στο επίτευγμα εισόδου μας στην ευρωζώνη! Τί και αν έσκασαν μετά οι αποκαλύψεις σειράς σκανδάλων από το γερμανικό περιοδικό STERN, ότι ο Σημίτης έκανε υπόγεια συμφωνία με τον Σρέντερ να ενταχθεί η Ελλάδα στο ευρώ με αντάλλαγμα να παραιτηθεί η χώρα από κάθε δικαίωμα άσκησης βέτο για την ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε., κάτι που επιθυμούσε διακαώς η Γερμανική Κυβέρνηση. Τί και αν, έγινε γνωστή μετά η «δημιουργική λογιστική» σε συνεργασία με το οικονομαγειρείο της Goldman Sachs και άφθονα υλικά swaps στην σούπα!

3. Κεντρικοί άξονες της Πολιτικής μας είναι η ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ του Κράτους και η ανθρωποκεντρική ανάπτυξη. (δήλωνε ο Κ. Καραμανλής του Αλεξάνδρου βεβαίως-βεβαίως από το βήμα της ΔΕΘ):
Μέσα από αυτήν την ομιλία - εξαγγελία εξετέθη ανεπανόρθωτα. Δεν έκανε τίποτα από όσα έλεγε, έμεινε έκθετος αναφορικά με τα στατιστικά στοιχεία στα οποία βασίζονταν, επικαλέστηκε χώρες όπως την Ιρλανδία ως πρότυπο μεταρρυθμιστικών αλλαγών και τις φιλελεύθερα αναπτυσσόμενες οικονομίες του πρώην Ανατολικού Μπλοκ (που σήμερα παρακαλάνε να επιστρέψουν στις Λαϊκές Δημοκρατίες), αναφέρθηκε στο ισχυρό τραπεζικό σύστημά μας, στην Διεθνή τρομοκρατία κ.λπ..

Η αδολεσχία, κοινώς μπλα-μπλαδόρισμα, θα-θαλογία, δεν είχε τέλος. Σήμερα, που όλα αυτά έχουν απομυθοποιηθεί, κρύβεται πίσω από το άλλοθι των συντεχνιών, των υποκλοπών, και της συνωμοσίας πρακτόρων... αυτά δεν τον άφησαν να κυβερνήσει! Η κυνική στάση του, θα αποφασίσω εγώ πότε θα μιλήσω, τα λέει όλα. Κύριε Κ. Καραμανλή όταν σας ψήφισα, δεν μου είχατε παρουσιασθεί ως "θα αποφασίσω εγώ πότε θα μιλήσω". Ως δημοκράτη, ηγέτη της κεντροδεξιάς, και πολέμιο της διαπλοκής σας γνώρισα. Γι' αυτό το λόγο σας αποκαλούν Λουδοβίκο της Ραφήνας στις Τραγκοπουλιάδες; 
Τελικά με αυτούς, που κατηγορούσατε ως στελέχη του αρχιερέα της διαπλοκής, τρώγατε, πίνατε και διασκεδάζατε μαζί; Και μην πείτε ότι είμαι λαϊκιστής; Όταν κάνετε σημαία το σεμνά και ταπεινά, δεν μπορεί να σφιχταγκαλιάζεστε με τους ανθρώπους που στα πρακτικά του Ελληνικού Κοινοβουλίου είναι καταγεγραμμένο ότι τους αποκαλούσατε διεφθαρμένους και διαπλεκόμενους... αν μη τι άλλο δεν είναι ΗΘΙΚΟ.
4. ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ (εξομολογείται ο Α. Λοβέρδος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega): Ο Λοβέρδος "κάρφωσε" τον Γεώργιο Παπανδρέου το νεώτερο λέγοντας ότι ουσιαστικά έλεγε ψέματα για να κερδίσει τις εκλογές, με τη φράση "λεφτά υπάρχουν" ενώ γνώριζε ότι δεν υπήρχαν.
"Ήταν δημαγωγικό, λέγοντας ότι λεφτά υπάρχουν ενώ γνωρίζαμε ότι δεν υπήρχαν", "την κακή νοοτροπία που υπάρχει, τη δημιούργησε το ΠΑΣΟΚ τη δεκαετία του '80", "ορθά επιβάλλαμε τα μέτρα και ορθά αγανάκτησαν και οι πολίτες", και λίγο παρακάτω αναφερόμενος στην επιλεκτική χρεοκοπία σημείωσε πως "πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί", για να επισημάνει ότι "εμείς παλεύουμε να την αποφύγουμε κι όταν παλεύεις να το αποφύγεις, δεν το φέρνεις στην αυλή σου".
Βέβαια δεν μας είπε, ο Λοβέρδος, στην κρίση ειλικρίνειας του, ότι μεταξύ του 1 εκατομμυρίου (κατά δήλωσή του) "αργόμισθων που ταΐζουν" οι υπόλοιποι Έλληνες βρίσκονταν και η σύζυγός του!!! Πες ψέματα "βρε αδερφέ", αλλά βάλε και ένα μέτρο... ούτε 1 εκατ. Δ.Υ. τελικά έχουμε, ούτε όλοι είναι αργόμισθοι, ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να πληρώνουμε τις δικές σου ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΕΣ.

5. Στις 16 Νοεμβρίου του 2012 τελειώνουν τα ταμειακά αποθέματα σε Ευρώ. 
(Αντώνιος Σαμαράς, ο επονομαζόμενος και ως Λένιν του επιχειρηματικού προλεταριάτου):
Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω, να κλάψω, να εξοργιστώ...
Ο εν λόγω επαγγελματίας οικονομολογοπολιτικάντης, πιστεύω ότι είναι το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα της σύγχρονης χαμερπούς κυβερνητικής σκηνής μας. Κατά καιρούς έχει πει διάφορα, αλλά έχω την αίσθηση, ότι σε περίοδο κρίσης, το να συνεχίζεις να ψεύδεσαι συστηματικά και με θράσος, απέναντι στον χειμαζόμενο Ελληνικό λαό, αποτελεί πράξη ΑΠΑΤΗΣ του αισχίστου είδους.
Βόηθα Παναγιά!!! Τι να πρωτοθυμηθούμε;
Το "δεν επιστρέφω στην ΝΔ ακόμα και να με καλέσουν για αρχηγό"; Το μαγικό "Ζάππειο 1 και 2 και 3" που θα ΕΞΑΦΑΝΙΖΕ το έλλειμμα, δε θα έβαζε νέα μέτρα, θα καταργούσε τα χαράτσια, θα εξασφάλιζε κατώτατο μισθό-σύνταξη, θα προστάτευε τα σώματα ασφαλείας και το στράτευμα με αποκατάσταση των περικοπών, θα φοροελάφρυνε τους νοικοκυραίους, δεν τίθονταν θέμα 13-14ου μισθού-σύνταξης, θα διαπραγματεύονταν, θα, θα, θα...;
Με όπλο την ασυλία δημαγωγεί, εκβιάζει και εξαπατά τους πολίτες αυτής της χώρας. Οι πιο πολυταξιδεμένοι κάνουν λόγο, πως ούτε σε τριτοκοσμικές χώρες, δεν έχουν τέτοιο απύθμενο θράσος οι πολιτικοί.
Σήμερα έχουμε 30 Νοεμβρίου του 2012, την δόση δεν την έχουμε πάρει ακόμα, τα ταμειακά αποθέματα δεν τελείωσαν, τα ΑΤΜ επίσης είναι γεμάτα Ευρώ, οι συντάξεις πληρώθηκαν κανονικά και δεν επιστρέψαμε στην δραχμή!!!

ΟΧΙ, μην πάρεις το καπελάκι σου να φύγεις Αντωνάκη (ας μου επιτραπεί να δανειστώ την έκφραση από την γνωστή ταινία "Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα")...

ΟΧΙ, μη φύγεις, σε χρειαζόμαστε. Τα έλεγε και ο Άδωνις... Ούτε ο Αριστοφάνης δεν θα μπορούσε, να σε επινοήσει, στις κωμωδίες του... αυτοί που σε κατηγορούσαν τώρα είστε χέρι - χέρι χωρίς τον Καρατζαφέρη!
ΟΧΙ, να μείνεις, να νιώσει σκληρά στο πετσί του ο Ελληνικός λαός τα λάθη των επιλογών του. Πού θα πας; Πρέπει να αυτοκτονήσουν και άλλοι...
ΟΧΙ, να κάτσεις, να υπερασπιστείς το δικαίωμα μας, στην εργασία των 8 ευρώ ανά ημέρα! Ποιος θα μας σώσει από τους κομμουνιστές, που τολμούν να έχουν αξιώσεις από τον Μάνεση;
ΟΧΙ, μην αφήσεις την χαρά στους κομμουνιστές, να μας πάρουν τα σπίτια... καλύτερα οι τράπεζες του πολιτικού ακτιβιστή Μάκη Βορίδη!
ΝΑΙ σε όλα, ποιος θα πει μετά από εσένα; Οι κομμουνιστές ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να το πουν. Για δες εδώ πως σε αδειάζουν... Οπότε ΜΟΝΟ ΕΣΥ και οι ομοϊδεάτες σου θα λέτε ναι σε όλα στην "πανεθνική" προσπάθεια...
Το φαντάζεσαι όμως το θέατρο παραλόγου, να φωνάζουν πάλι σε ένα κατάμεστο συνεδριακό "Αλήτη, Προδότη, Σαμαρά", και στο βήμα να είναι η Ντόρα Μπακογιάννη Μητσοτάκη ως Πρόεδρος της ΝΔ;
Μην εκπλαγείς, γιατί αυτοί και αυτοί σας ψηφίζουν ακόμα και σήμερα... ρόδα είναι και γυρίζει.

Εν κατακλείδι, κάθε φορά που θα δίνετε συνέντευξη και θα ερωτάσθε...
"τι επαγγέλλεσθε;", δεν θα πρέπει να μας κουνάτε το δάκτυλο, αλλά να απαντάτε με παρρησία...
Πολιτικός απατεών.


Γράφει ο Κάντζος Αριστείδης

Υστερόγραφο: Τα συγκεκριμένο κείμενο μπορεί να αποτελέσει μέρος αποδεικτικού υλικού-μέσου για να ασκήσει ο οποιοσδήποτε πολίτης στην Ελληνική Επικράτεια ΑΓΩΓΗ κατά πολιτικάντηδων...


Κάθε νέα ανάρτηση στο email σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πολιτική Σχολίων

Το «Νομικά Ανάλατα» δεν έχει προς το παρόν ενεργοποιήσει καμία υπηρεσία έγκρισης ή μετριασμού σχολίων. Επίσης, έχει επιτρέψει τα ανώνυμα σχόλια. Οι επιλογές αυτές οφείλονται στην επιθυμία μας να δημιουργηθεί μία κοινότητα γύρω από το ιστολόγιο, η οποία να συζητά και να έχει παλμό.

Όμως, πρέπει να σημειωθούν τα εξής:

- Κάθε σχόλιο αντιπροσωπεύει τον σχολιαστή του και μόνο, και δεν απηχεί κατ’ ανάγκην τις αντιλήψεις του «Νομικά Ανάλατα»
- Υβριστικά, δυσφημιστικά ή άλλα παράνομα σχόλια δε θα γίνονται σε καμία περίπτωση ανεκτά.
- Σε καμία απολύτως περίπτωση δε θα γίνονται ανεκτά υβριστικά σχόλια που απευθύνονται στους υπόλοιπους σχολιαστές του Ιστολογίου.
- Πέρα από τα παράνομα σχόλια, απαγορεύονται τα σχόλια που είναι σκοπίμως εκτός θέματος, άσχετα, προκλητικά και έχουν σκοπό να προκαλέσουν εκρηκτικές αντιδράσεις (Τρολ, Troll).

Το «Νομικά Ανάλατα» διατηρεί το δικαίωμα της απροειδοποίητης και αναιτιολόγητης φραγής (block) χρηστών που έχουν παραβιάσει τους όρους χρήσης.

(από τους Όρους Χρήσης)