Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Επί τροχάδην μάθημα Πατριδογνωσίας



Ειδικά αφιερωμένο σε αυτόν τον πρωθυπουργό (ΓΑΠ) που είπε πως κυβερνάει έναν διεφθαρμένο λαό
Σημείωση: είναι γραμμένο από το Φθινόπωρο του 2010!!!

Αυτή τη φορά μου έχει μπει ο διάολος μέσα μου και θα καθήσω να σας κάνω, εγώ ο φτωχός οδοιπόρος, ένα μάθημα πατριδογνωσίας, έτσι που να γνωρίζετε και σεις πού βρίσκεστε, σε ποια χώρα βρίσκεστε, σε ποιά εποχή ζείτε και τι σας περιμένει πάνω στον γλόμπο της γης.
Το μάθημα θα το αρχίσω και θα το τελειώσω με ένα παραμύθι, που μπορεί να μην συνέβη έτσι ακριβώς, αλλά θα μπορούσε να συμβεί και μάλλον αντικειμενικά έτσι συνέβη και εξελίχτηκε.

Ας πάμε στην αρχή του 19ου αιώνα. Ο πολιτισμένος κόσμος (οι αποικιοκράτες εκείνης της εποχής) μόλις είχε βγει από έναν βασανιστικό  ευρωπαϊκό πόλεμο που αντικείμενο είχε να λύσουν αυτοί τις διαφορές τους με το αίμα και τον ιδρώτα του κοσμάκη. Ο Ναπολέων είχε ηττηθεί. Η Γαλλική Δημοκρατία που εξελίχθηκε σε αυτοκρατορία είχε ηττηθεί. Η Ελεύθερη  Ευρώπη κατήγαγε νίκην λαμπράν επί του νεωτεριστού αυτοκράτορος και, όπως συμβαίνει συνήθως, οι νικητές πολιτισμένοι, δηλαδή η κτηνώδης ηγεσία της Αυστροουγγαρίας υπό τον ΜΕΤΕΡΝΙΧ, η δήθεν Νέα Ρώμη της Αγίας Πετρούπολης και της Ορθοδοξίας που γλειφόντανε για το Αιγαίο και η αποικιοκρατική και ροφώσα με το καλαμάκι  το αίμα των λαών Αγγλία, απεφάσισαν την μη μεταβολή των συνόρων στην Ευρώπη.
Το Δόγμα αυτό ονομάστηκε στην Ιστορία των πολιτισμένων Λαών ΔΟΓΜΑ ΜΕΤΕΡΝΙΧ.
Όλα αυτά καλά. Όμως μια μέρα έστειλε ο Σουλτάνος στους δήθεν εχθρούς του και στην ουσία συμμάχους του ένα σήμα και τους έλεγε περίπου το εξής :
«Αυτοί οι Γκιαούρ  δίνουν μπαξίς Τούρκο Πασά. Αυτοί οι Γκιαούρ αλλάζουν πίστη και γίνονται Τούρκο. Αυτοί οι Γκιαούρ κλέβει φόρο. Αυτοί οι Γκιαούρ έχει εμπόριο  και μπαξίσι  πληρώνει τελώνη. Βελιγκέκα κάνει στραβά μάτια. Αυτοί οι Γκιαούρ πρέπει φκιάσει Κράτος δικό του. Αυτοί κάτι κάνουμε μη κλέβει, μη δίνει μπαξίσι, να έχει καραγκιόζ πολιτικούς και μη κορορεύει εμένα. Μαντρώσει και φκιάσει Κράτος το Έλληνας ντικό του να μάθει γράμματα γομάρ΄!!!»
Παίρνοντας αυτό το σήμα, οι δήθεν εχθροί του Σουλτάνου, σκέφτηκαν ότι μπορεί και να έχει δίκιο και είπαν να μάθουν λεπτομέρειες. Μάθανε λοιπόν ότι αυτοί που ονομάζονταν απόγονοι των Ελλήνων, όπου κι αν βρίσκονταν, βρώμισαν τον κόσμο. Δωροδοκίες. Δωροληψίες. Διαπλοκή. Φοροκλοπές. Απάτες. Καταχραστές. Παραχαράχτες. Σαράφηδες. Τοκογλύφοι. Μωρέ τι καλούδι υπήρχε στον κόσμο και να μην ήταν τα πρώτα-πρώτα νούμερα.
Σιγουρεύτηκαν λοιπόν πως είχαν δίκιο  στέλνοντας στην Ελλάδα σαν πράκτορες αυτούς που εμείς σήμερα ονομάζουμε περιηγητές. Γύρισαν τον κόσμο της Ανατολής, ήρθαν εδώ και διαπίστωσαν ότι τους έλεγαν ήταν σωστό και ότι  κάτι έπρεπε να γίνει για τον Σουλτάνο αλλά και για την χειμαζόμενη Πολιτισμένη Ανθρωπότητα (είπαμε τι πολιτισμό είχαν: Πόλεμος. Εκμετάλλευση. Πόλεμος. Εκμετάλλευση .και δός΄του και δός΄του ).
Έτσι αποφάσισαν αυτοί οι κατελωμένοι οι Αγγλογάλλοι με την σύμφωνη γνώμη των Ρώσων και την συγκατάνευση των Τούρκων (κοινώς τα έκαναν πλακάκια) να ……… ιδρύσουν κράτος στην Ελλάδα για να περιορίσουν αυτές τις αμαρτίες στον τόπο τους και επί πλέον τάχα–τάχα μου να τους δανείσουν για να ορθοποδήσουν σαν κράτος. (Το δάνειο το φάγανε κατά σειρά: Οι ίδιοι οι δανειστές, τα τσιράκια τους και περίσσεψε ένα κοκαλάκι για τον…Χειμαζόμενο Λαό, ο οποίος και θα επέστρεφε το δάνειο με τόκους και πανωτόκια !!!)
Έτσι άνθρωποι κατά-δικοί τους που ασχολούνταν με την αρχιτεκτονική και είχαν αφαιρέσει το αρχί, δι΄ ο και ονομάσθησαν τέκτονες, εμύησαν στο κόλπο δικούς τους εδώ ανθρώπους οι οποίοι ανέλαβον το έργον της επαναστάσεως κατά των αλλοφύλων Τουρκών.
Ούτω πώς θαυμάσιοι και γενναίοι άνθρωποι ως Ο Κολοκοτρώνης, Ο Καραϊσκάκης, Ο Αθανάσιος Διάκος, Ο Μιαούλης, Ο Κανάρης , Ο Παπανικολής, Η Μπουμπουλίνα (να μην έχουν παράπονο και οι γυναίκες) και ούτω καθεξής δια θαυμαστών έργων επολέμησαν υπέρ πατρίδος και πίστεως μη γνωρίζοντες οι δυστυχείς το παρόν  παραμύθι .
Ούτω πως, και αυτό σκηνοθετημένο, αναγκάστηκε ο Σουλτάνος να καλέσει τον Ιμπραήμ Πασά  με σκοπό να διαλύσει, δήθεν, την Ελληνική Επανάσταση, ενώ εν τη ουσία σκοπός ήταν να επέμβουν οι Δυνάμεις του Χριστού και να συντρίψουν με ένα χτύπημα στο Ναυαρίνο και τον Ιμπραήμ και τους αγωνιζόμενους Έλληνες και να εγκαταστήσουν Κράτος υπερχρεωμένο εις την Ελληνικήν Γην.

Λοιπόν αγαπητοί μου κάπως έτσι ξεκίνησε η Ιστορία του Νεωτέρου Ελληνικού Αποικιακού Κράτους , το πρώτο μετά την αυτοκτονία της εν Αιγύπτω Κλεοπάτρας, και συνεχίζεται με το πρώτο μνημόνιο και θα συνεχισθεί με το δεύτερο και τρίτο μέχρι, να το θυμάστε αυτό , το έτος 2049 μ.Χ.

Τώρα το μεγάλο πρόβλημα είναι αυτός ο λαουτζίκος που μαζεύτηκε εδώ να ζήσει με αυτήν την ιστορία, με αυτά τα παραμύθια, με αυτή την αγράμματη ηγεσία που δεν έχει καταδεχθεί να διαβάσει Θουκυδίδη, που αγνοεί το παρελθόν, που συνεχίζει από την εποχή των περσικών πολέμων να υπακούει στον Βασιλέα και το Χρυσίον του, τι θα κάνει, πού θα πάει, πώς θα μεγαλώσει τα παιδιά του, πώς θα επιβιώσει;
Εγώ αγαπητοί μου αναγνώστες έχω την ακόλουθη πρόταση σε σας: Ή να διαλύσουμε αυτό το κράτος, να υπάγομεν εις την πολιτισμένη Ευρώπην και να αρχίσουμε την δουλειά που μάθαμε από την εποχή του Ομήρου (δωροδοκίες, διαπλοκές, φοροκλοπές, κλπ) σε βάρος αυτών που  μας φτιάξανε αυτό το κράτος ή να πιάσουμε  αυτούς τους ηγέτες να τους πετάξουμε στο έρκος των οδόντων του Πολυφήμου για να απελευθερωθούμε επί τέλους από τα ντόπια δεσμά (τα ξένα είναι ευκολότερο!!!) και να συνεχίσουμε το ταξίδι μας έως την αγκάλη της πιστής Πηνελόπης, η οποία σημειωτέον ήτο και άπιστος!!!
Δυστυχώς κανένα παραμύθι δεν τελειώνει ομαλώς. Ούτε και αυτό πρόκειται να τελειώσει και να μου το θυμάστε!!!
ΥΓ. Παρακαλώ να μην ξεχνάτε ότι αυτοί οι πολιτισμένοι δια χειρός Μαυρομιχάλη διέγραψαν εξ αρχής κάθε ελπίδα δημιουργίας ελευθέρου Κράτους στην Ελλάδα με την δολοφονία του Κυβερνήτου!!!

ΥΓ 2. Ενώ αυτό το φτωχό έχει τελειώσει και έχει δοθεί, μας προέκυψε η συνέντευξη Παπανδρέου. Ακούστε τι κατάλαβα εγώ: Ο Υιός και Εγγονός Παπανδρέου ζητά εκβιαστικά την ψήφο μας για να επαναδιαπραγματευτεί εν λευκώ το χρέος δηλαδή για να κηρύξει την χώρα σε κατάσταση ελεγχόμενης Πτωχεύσεως ή στο επόμενο μνημόνιο να μας πάρει και τα σώβρακα!!!

* αυτό το κείμενο γράφτηκε και δημοσιεύτηκε τον Οκτώβριο του 2010. Αναδημοσιεύεται για την απόδειξη του γεγονότος ότι δεν είναι δυνατόν να ισχυρίζονται ορισμένοι ότι δεν γνώριζαν. Γνώριζαν και καλώς οι ηγεσίες όλων των κομμάτων. Εδώ το κατάλαβα εγώ που ήμουν ένας απλός πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου και μετείχα σε όργανο του Ασφαλιστικού Συστήματος και είχα βάλει τις φωνές από τότε που η ΝΔ «ενοποίησε τα ασφαλιστικά ταμεία» με σκοπό να κλέψει τα αποθεματικά τους. Ήταν απλά τα πράγματα. Ποια λήξη είχαν τα δομημένα ομόλογα; 2049!!! Ποιος τομέας αναγκάστηκε  κύρια να τα αγοράσει; Τα Ασφαλιστικά Ταμεία. Ποιος τομέας πλέον μετά την επιλεκτική χρεωκοπία λένε ότι δεν έχει πρόβλημα; Τα Ασφαλιστικά  Ταμεία και οι Τράπεζες που τα κονομήσανε. Απλά πράγματα για να μην μας περνάνε για ………… (δεν το λέω γιατί φοβάμαι…..(;)!!!!).
Τα ασφαλιστικά ταμεία όχι απλώς κουρεύτηκαν, αλλά αποκεφαλίστηκαν με άνωθεν εντολή. Προετοιμασία του αποκεφαλισμού έγινε με τα ομόλογα και τις καταθέσεις στην δήθεν Τράπεζα της Ελλάδος!!!

Με την πτώχευση θα τελειώσουν αυτοί που θα ζουν το 2050 μΧ.

(αυτό είναι μάθημα Πατριδογνωσίας και Μακροϊστορίας και όχι δασκαλίστικες κουβέντες με πρωθυπουργούς, υπουργούς, βουλευτές κλπ ,κλπ, κλπ)



Γράφει ο Ηλίας Τσάκαλος



Κάθε νέα ανάρτηση στο email σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πολιτική Σχολίων

Το «Νομικά Ανάλατα» δεν έχει προς το παρόν ενεργοποιήσει καμία υπηρεσία έγκρισης ή μετριασμού σχολίων. Επίσης, έχει επιτρέψει τα ανώνυμα σχόλια. Οι επιλογές αυτές οφείλονται στην επιθυμία μας να δημιουργηθεί μία κοινότητα γύρω από το ιστολόγιο, η οποία να συζητά και να έχει παλμό.

Όμως, πρέπει να σημειωθούν τα εξής:

- Κάθε σχόλιο αντιπροσωπεύει τον σχολιαστή του και μόνο, και δεν απηχεί κατ’ ανάγκην τις αντιλήψεις του «Νομικά Ανάλατα»
- Υβριστικά, δυσφημιστικά ή άλλα παράνομα σχόλια δε θα γίνονται σε καμία περίπτωση ανεκτά.
- Σε καμία απολύτως περίπτωση δε θα γίνονται ανεκτά υβριστικά σχόλια που απευθύνονται στους υπόλοιπους σχολιαστές του Ιστολογίου.
- Πέρα από τα παράνομα σχόλια, απαγορεύονται τα σχόλια που είναι σκοπίμως εκτός θέματος, άσχετα, προκλητικά και έχουν σκοπό να προκαλέσουν εκρηκτικές αντιδράσεις (Τρολ, Troll).

Το «Νομικά Ανάλατα» διατηρεί το δικαίωμα της απροειδοποίητης και αναιτιολόγητης φραγής (block) χρηστών που έχουν παραβιάσει τους όρους χρήσης.

(από τους Όρους Χρήσης)