Κυριακή, 26 Μαΐου 2013

Δίωξη κατ' οίκον τοκετού στην εκπομπή TERRA INCOGNITA

Στην εκπομπή TERRA INCOGNITA του δημοσιογράφου Ιωάννη Μούτσου, προσεγγίστηκε το θέμα της δίωξης για τον κατ'οίκον τοκετό, με την συμμετοχή των εμπλεκόμενων προσώπων, επιστημόνων και νομικών. Αξίζει τον κόπο να την δείτε για να σχηματίσετε μια πιο ολοκληρωμένη άποψη αναφορικά με τα άρθρα που είχαμε δημοσιεύσει στο πρόσφατο παρελθόν.

Τα videos έχουν κατέβει από την προσωπική σελίδα που διατηρεί ο δημοσιογράφος Ιωάννης Μούτσος στο Youtube. Στα κάτωθι link θα βρείτε την σελίδα του δημοσιογράφου και τα videos.
Video 1, Video 2, & Yiannis Moutsos.

Κάθε νέα ανάρτηση στο email σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πολιτική Σχολίων

Το «Νομικά Ανάλατα» δεν έχει προς το παρόν ενεργοποιήσει καμία υπηρεσία έγκρισης ή μετριασμού σχολίων. Επίσης, έχει επιτρέψει τα ανώνυμα σχόλια. Οι επιλογές αυτές οφείλονται στην επιθυμία μας να δημιουργηθεί μία κοινότητα γύρω από το ιστολόγιο, η οποία να συζητά και να έχει παλμό.

Όμως, πρέπει να σημειωθούν τα εξής:

- Κάθε σχόλιο αντιπροσωπεύει τον σχολιαστή του και μόνο, και δεν απηχεί κατ’ ανάγκην τις αντιλήψεις του «Νομικά Ανάλατα»
- Υβριστικά, δυσφημιστικά ή άλλα παράνομα σχόλια δε θα γίνονται σε καμία περίπτωση ανεκτά.
- Σε καμία απολύτως περίπτωση δε θα γίνονται ανεκτά υβριστικά σχόλια που απευθύνονται στους υπόλοιπους σχολιαστές του Ιστολογίου.
- Πέρα από τα παράνομα σχόλια, απαγορεύονται τα σχόλια που είναι σκοπίμως εκτός θέματος, άσχετα, προκλητικά και έχουν σκοπό να προκαλέσουν εκρηκτικές αντιδράσεις (Τρολ, Troll).

Το «Νομικά Ανάλατα» διατηρεί το δικαίωμα της απροειδοποίητης και αναιτιολόγητης φραγής (block) χρηστών που έχουν παραβιάσει τους όρους χρήσης.

(από τους Όρους Χρήσης)