Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Μια Ελλάδα "Αιλεεινάδα"...

Με το χθεσινό αποκαλυπτικό δημοσίευμα του ΕΘΝΟΥΣ, για πολλοστή φορά, επιβεβαιώνεται ότι έχουν ως ξεκάθαρο στόχο, να μειώσουν το κόστος δημοσίων δαπανών ΜΟΝΟ σε συγκεκριμένους τομείς όπως η υγεία, η παιδεία, η πρόνοια... Πάνω στα ερείπια της Ελλάδας του χθες, οικοδομούμε μια άλλη Ελλάδα την "Αιλλεεινάδα". Σε αυτή την χωματερή ψυχών το δικαίωμα στην πρόσβαση για την υγεία θα το έχουν οι λίγοι και εκλεκτοί του συστήματος.

Κλείνουμε σχολεία, συγχωνεύουμε σχολικές μονάδες, αυξάνουμε τον αριθμό μαθητών ανά τάξη, αυξάνουμε το ωράριο των εκπαιδευτικών και παρουσιάζουμε υπεράριθμο το προσωπικό! Απολύουμε εκπαιδευτικούς για "οικονομία"... τί και αν θα αντιστοιχεί 1 λεπτό σε κάθε μαθητή μέσα στην αίθουσα για να επιλυθεί η απορία του; τί και αν τα παιδιά της κάθε Βούλτεψη ξεκινούν με άλλες προϋποθέσεις στον μαραθώνιο της παιδείας; Κλείνουμε νοσοκομεία, συγχωνεύουμε υγειονομικές μονάδες, αυξάνουμε τις κλίνες ανά δωμάτιο, και παρουσιάζουμε υπεράριθμο το προσωπικό! Απολύουμε ιατρούς και νοσηλευτές για "οικονομία"... τί και αν αποστερείται την πρόσβαση στην υγεία ο άνθρωπος; τί και αν ο πλούσιος αγοράζει ευκολότερα το δικαίωμα στη ζωή; λεφτά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ για παιδεία, για υγεία, αν και υπάρχουν για την κάθε σύντροφο του κάθε Κεδίκογλου, για την κάθε πεολειχία του κάθε Ζαχόπουλου, για τις κουρτίνες της ανακαίνισης του κάθε γραφείου της κάθε Διαμαντοπούλου κοκ

Αν δεν το αντιληφθήκατε είμαστε αριθμοί σε ένα υπολογιστικό φύλλο Excel κάποιων χαρτογιακάδων, που δεν εργάστηκαν ποτέ στην ζωή τους... προϋπολογίζουν: θα βγουν πιο αμόρφωτοι από τα δημόσια σχολεία και ως εκ τούτου η αμόρφωτη μάζα είναι χειραγωγούμενη... θα πεθάνουν περισσότεροι πριν καν να προλάβουν να φτάσουν στο νοσοκομείο και ως εκ τούτου θα γλιτώσουμε δαπάνες περίθαλψης, συνταξιοδότησης κοκ. Απ' όλες αυτές τις περικοπές θα διασωθεί το "αμαξίδιο" για την μεταφορά του Άδωνι έτσι ώστε να μην εξευτελίζεται κοτζαμάν Υπουργός, θα διασωθεί το "πορτοφόλιο" των ημέτερων megaλονταβατζήδων του Καραμανλή βεβαίως βεβαίως, θα διασωθεί όλος ο απόπατος της ναζιστοσυμμορίας, θα διασωθούν οι Τραπεζίτες, και η "άρχουσα Τάξη" του αστικού οχετού. 

Χθες λοιπόν το ΈΘΝΟΣ παρουσίασε τον πίνακα με τις κλάδους και θέσεις που καταργούνται σε Νοσοκομεία. Αποτέλεσμα αυτού είναι οι εργαζόμενοι να τίθενται αυτομάτως σε διαθεσιμότητα παρά τις διαβεβαιώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη... στο σύνολο 1835 εργαζόμενοι από τα Νοσοκομεία της Αττικής και της Θεσσαλονίκης!!! Σε σύντομο χρονικό διάστημα τα επικοινωνιακά τεχνάσματα των δηλώσεων του Άδωνι κατέρρευσαν και ήρθε η "Στιγμή της Αλήθειας" αφού από 1250 πήγαμε στους 1618 για να καταλήξουμε προσωρινώς στους 1835!!! Αλλά είπαμε... δεν μας τα επιβάλλει η Τρόικα... τα κάνουμε εμείς προς όφελός μας!!! (ΔΕΣ εδώ)

Αν θυμάμαι καλά, το τεράστιο πολιτικό κεφάλαιο του κουτσαβακισμού, που ακούει στο όνομα Αντώνης Σαμαράς, δήλωνε παρουσία του Μελισσανίδη, του απόκληρου Κλήρου και των "υγειών" επιχειρηματικών δυνάμεων εν μέσω χειροκροτημάτων, ότι τελειώνει την αμαρτωλή (!!!) ΕΡΤ, απολύει τους 2.000 διεφθαρμένους με "λάρτζ"!!! αποζημιώσεις (αφού είναι διεφθαρμένοι θα τους αποζημιώσουμε κιόλας λάρτζ;;;), για να κάνει προσλήψεις προς όφελος των δημόσιων αναγκών σε τομείς όπως υγεία και ΚΕΠ!!! ΔΕΣ στο 8:10.


Ο άλλος, ο τιτανοτεράστιος αρχαιολάτρης, ο Υπουργός tweeter, που ακούει στο όνομα Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα 99,5 πως: 
"Αν γίνει έστω και μία απόλυση στον χώρο της Υγείας θα παραιτηθώ"
Μετά έκανε και μαθήματα ιατρικής τύπου "ΔημοκΙδη" στον προέδρο των νοσοκομειακών ιατρών Ελλάδας, Δημήτρη Βαρνάβα, δηλώνοντας πως:
"Υποκρίνεται ότι δεν καταλαβαίνει τί γίνεται στον χώρο της Υγείας".
Και να παραιτηθεί θα αλλάξει κάτι; Εσύ απολυμένος θα είσαι ούτως ή άλλως... τελεσίγραφα μοιράζει και εσύ τα πρωτοκολλείς! 

Όμως νεοδημοκράτη ακούς; Τα πολιτικά κουτσαβάκια αυτά, εσύ μας τα φόρτωσες στο σβέρκο... τώρα πιάσε σειρά στο ταμείο να πληρώσεις το μερίδιο της αμορφωσιάς σου. Και κατά την προσφιλή έκφραση του Άδωνι, όσοι δεν προσαρμοστείτε θα πεθάνετε... αυτό έχω να πω "αιλέεινες".

Καληνύχτα "Ελλάδα" καλημέρα "Αιλεεινάδα"...

Γράφει ο Κάντζος Αριστείδης

Κάθε νέα ανάρτηση στο email σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πολιτική Σχολίων

Το «Νομικά Ανάλατα» δεν έχει προς το παρόν ενεργοποιήσει καμία υπηρεσία έγκρισης ή μετριασμού σχολίων. Επίσης, έχει επιτρέψει τα ανώνυμα σχόλια. Οι επιλογές αυτές οφείλονται στην επιθυμία μας να δημιουργηθεί μία κοινότητα γύρω από το ιστολόγιο, η οποία να συζητά και να έχει παλμό.

Όμως, πρέπει να σημειωθούν τα εξής:

- Κάθε σχόλιο αντιπροσωπεύει τον σχολιαστή του και μόνο, και δεν απηχεί κατ’ ανάγκην τις αντιλήψεις του «Νομικά Ανάλατα»
- Υβριστικά, δυσφημιστικά ή άλλα παράνομα σχόλια δε θα γίνονται σε καμία περίπτωση ανεκτά.
- Σε καμία απολύτως περίπτωση δε θα γίνονται ανεκτά υβριστικά σχόλια που απευθύνονται στους υπόλοιπους σχολιαστές του Ιστολογίου.
- Πέρα από τα παράνομα σχόλια, απαγορεύονται τα σχόλια που είναι σκοπίμως εκτός θέματος, άσχετα, προκλητικά και έχουν σκοπό να προκαλέσουν εκρηκτικές αντιδράσεις (Τρολ, Troll).

Το «Νομικά Ανάλατα» διατηρεί το δικαίωμα της απροειδοποίητης και αναιτιολόγητης φραγής (block) χρηστών που έχουν παραβιάσει τους όρους χρήσης.

(από τους Όρους Χρήσης)