Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2013

Καταγγείλτε τις Τράπεζες!


Γράφει ο Βίκτωρ Τσιλώνης

Επειδή τελευταία έχουν αυξηθεί δραματικά τα κρούσματα "αμελειών" από τραπεζικά ιδρύματα, τα οποία είτε καθυστερούν υπερβολικά την έκδοση των απαιτούμενων βεβαιώσεων οφειλών, είτε παρενοχλούν τους πολίτες αφού καταθέσουν την αίτησή τους, είτε δίδουν Εσφαλμένες προδήλως βεβαιώσεις για το 10% της τελευταίας ενήμερης οφειλής (βλ. 404,52 ευρώ για 5000 ευρώ δάνειο και 604,32 ευρώ για 7000 δάνειο πελάτη της Εθνικής)


Να το Έντυπο που καλό είναι όλοι να χρησιμοποιούμε!

Σημειώστε ότι σκοπός της εν λόγω καταγγελίας είναι να γίνει σε όλους τους αρμόδιους φορείς με φαξ (τηλεομοιοτυπία), κάτι το οποίο σημαίνει ότι έχει μηδενικό κόστος.

Κάθε νέα ανάρτηση στο email σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πολιτική Σχολίων

Το «Νομικά Ανάλατα» δεν έχει προς το παρόν ενεργοποιήσει καμία υπηρεσία έγκρισης ή μετριασμού σχολίων. Επίσης, έχει επιτρέψει τα ανώνυμα σχόλια. Οι επιλογές αυτές οφείλονται στην επιθυμία μας να δημιουργηθεί μία κοινότητα γύρω από το ιστολόγιο, η οποία να συζητά και να έχει παλμό.

Όμως, πρέπει να σημειωθούν τα εξής:

- Κάθε σχόλιο αντιπροσωπεύει τον σχολιαστή του και μόνο, και δεν απηχεί κατ’ ανάγκην τις αντιλήψεις του «Νομικά Ανάλατα»
- Υβριστικά, δυσφημιστικά ή άλλα παράνομα σχόλια δε θα γίνονται σε καμία περίπτωση ανεκτά.
- Σε καμία απολύτως περίπτωση δε θα γίνονται ανεκτά υβριστικά σχόλια που απευθύνονται στους υπόλοιπους σχολιαστές του Ιστολογίου.
- Πέρα από τα παράνομα σχόλια, απαγορεύονται τα σχόλια που είναι σκοπίμως εκτός θέματος, άσχετα, προκλητικά και έχουν σκοπό να προκαλέσουν εκρηκτικές αντιδράσεις (Τρολ, Troll).

Το «Νομικά Ανάλατα» διατηρεί το δικαίωμα της απροειδοποίητης και αναιτιολόγητης φραγής (block) χρηστών που έχουν παραβιάσει τους όρους χρήσης.

(από τους Όρους Χρήσης)