Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: πώς κερδοσκόπησε μέσω της Ευρωζώνης.


ΓΕΡΜΑΝΙΑ: πώς κερδοσκόπησε μέσω της Ευρωζώνης.
Παραμύθι ή Αλήθεια;

Η Γερμανία μετά την ήττα της από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο τον οποίο και προκάλεσε η ίδια, έχοντας διατηρήσει την Βαριά της Βιομηχανία ως κληρονομιά από τον Αγαπημένο και Λατρεμένο της Χίτλερ και ενώ όλοι νόμιζαν ότι την είχαν υπό  έλεγχο ετοίμαζε κρυφά τον Γ’ Οικονομικό Παγκόσμιο Πόλεμο.

Στα χνάρια του Αδόλφου, τον οποίο όλοι οι Γερμανοί εμπιστεύτηκαν, εξάλλου σχεδόν το 80% των Γερμανών πολέμησε στο πλευρό και σκότωνε με ευχαρίστηση, ανενδοίαστα και με ιδιαίτερο μένος τους άλλους Λαούς, οργάνωνε κρυφίως την γενική της αντεπίθεση. Όλοι οι Πολιτικοί της από το 1950 και μετά είχαν συστημική  οικονομική επεκτατική πολιτική.
Η χαϊδεμένη Γερμανία, δήθεν χωρισμένη με ένα τοίχος, απολάμβανε την παγκόσμια αγκαλιά, επουλώνοντας της δήθεν πληγές με οικονομική άνοδο, βαριάς, βαρύτατης οικονομίας, χωρίς κανένας να την ελέγξει. Πέρασαν μάλιστα και χρόνια όπου η Γερμανία δήθεν χωρίς στρατό ήταν περιφρουρούμενη από Παγκόσμιες δυνάμεις σε υπερθετικό βαθμό, ενώ παράλληλα η Πολεμική βιομηχανία του Αδόλφου λειτουργούσε πιο πολύ και από όταν την οργάνωνε ο ίδιος.

Σε χώρες όπως η Ελλάδα έδειξε δήθεν διπλωματική φιλία, ενώ στο παρασκήνιο οργάνωνε την τιμωρία (τα Σκόπια τα αναγνώρισε μετά Βαΐων και Κλάδων, την δε Τουρκία την στήριξε πολλάκις και οσάκις είχε πρόβλημα σύναπτε οικονομικά συμβόλαια και την έσωζε), την δε Γιουγκοσλαβία φρόντισε και την διαμέλισε με τις ευλογίες των Παγκοσμίων δυνάμεων, αλλά και με πολλές επεμβάσεις και αλλαγές στα Βαλκάνια όπου είναι και τα «πόδια» της Ευρώπης.

Όταν με κλάματα όλος ο κόσμος είδε να «πέφτει» το τείχος του Βερολίνου και τραγουδούσαμε όλοι για την παγκόσμια επιτυχία, η ΔυτικοΓερμανοί είχαν δρομολογήσει πως θα απορροφούσαν τους ΑνατολικοΓερμανούς Ανέξοδα και μάλιστα πως θα πληρώσουν οι  «προστάτες» της τον τρόπο να γίνουν και αυτοί πλούσιοι (οι Ανατολικογερμανοί) !!!!
Το «Colpo grosso» ήταν το ευρώ ή τότε ECU αλλά ήξεραν ότι θα το έκαναν ευρώ, αυτοί είχαν την τράπεζα αυτοί το χαρτί, αυτοί και το μελάνι!!!


Το κόλπο ήλθε και έδεσε την 1η Ιανουαρίου 2002, και αρχίζουμε την ανάλυση πως η Γερμανία κερδοσκόπησε μέσω του ευρώ και συντηρεί τον Παγκόσμιο Οικονομικό πόλεμο.
Το 1999 η ισοτιμία μάρκο προς δολάριο είχε: 2 μάρκα - 1,34 δολάρια, ενώ 1 ευρώ 1.95583 μάρκα, νομίζω όλοι αρχίζετε και καταλαβαίνεται το πώς η Γερμανία με κεφαλαιοποίηση μέσω ισοτιμίας θα πετύχαινε τα ανωτέρω που περιγράφω… και συνεχίζω:


Εάν λοιπόν η Γερμανία παρουσίαζε το 1999 300 δις Μάρκα απόθεμα και τα μετέτρεπε  σε ευρώ, θα έπαιρνε 150 δις ευρώ, αυτό όμως δεν ήταν ο σκοπός της το αντίθετο, ήταν να σπεκουλάρει μέσω ισοτιμίας ευρώ - δολαρίου!!!  Άρα όταν η ισοτιμία ευρώ - δολαρίου έφτασε 1 ευρώ 1,5 δολάριο (παραμένει το διεθνές νόμισμα συναλλαγών) οι Γερμανοί αγοράζοντας δολάρια αυτομάτως είχαν διπλασιάσει τα κεφάλαιά τους αυτόματα χωρίς κόπο, χωρίς έξοδα, χωρίς απώλειες!!! Άρα η οικονομική δύναμη των Γερμανών διπλασιάζεται!!!
Μετατρέπει τα Μάρκα σε ευρώ, χωρίς να υποχρεωθεί να δείξει εγγύηση, παίρνει ευρώ, κερδίζει συνεχώς με τις  εξαγωγές προς τα κράτη-μέλη, αφού δεν έχει δασμούς, πολλαπλασιάζει την παραγωγή της, αποτέλεσμα αυτού να έχει ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς και πάντα με κέρδος………..

Αντιθέτως οι μικρές χώρες χωρίς παραγωγή, ότι απόθεμα είχαν απορροφήθηκε μέσω των τραπεζών για την αγορά καταναλωτικών αγαθών των Γερμανών και των φιλικών της εταιριών παγκοσμίως.
Το τέλειο έγκλημα έναντι της δήθεν οικονομικής ζώνης της Ευρώπης πραγματώθηκε μέσω της Ελλάδας.
Η Ελλάδα ιδιαίτερα πλούσια και δυναμική χώρα με βαρύτατο πολιτισμό και κουλτούρα θα ήταν το «δείγμα», δηλαδή εάν κατάφερναν να πέσει ο Συνδικαλισμός της Ελλάδας  τότε όλα θα ήταν όλα  εύκολα. Οι Γερμανοποίηση της Ευρώπης μέσω των ευρωπαϊκών Μηχανισμών, θα ερχόταν πολύ εύκολα και ισοπεδωτικά. Σε άμεσο και ενεστώτα χρόνο.

Αντί λοιπόν τα Θεσμικά Ευρωπαϊκά όργανα να απορροφήσουν την παραγωγή της Ελλάδας και να μπορέσει η Ελλάδα να εξάγει στην Ευρώπη και στο Εξωτερικό και να ρυθμίσει το Χρέος της, η φίλη Γερμανία τι έκανε;;; Απλά Αγόρασε το χρέος της Ελλάδας, δηλαδή άφησε την Ελλάδα να εξάγει χρέος αντί για προϊόντα, υποδούλωσε την χώρα μας με χρήματα που ήδη είχε σπεκουλάρει με την ισοτιμία, εξετίμησε το χρέος της Ελλάδας σε δολάρια , μετά σε ευρώ,  δήθεν την δάνεισε, τις επέβαλλε εκτιμητές-συνδίκους (Τρόικα) και έδεσε το «γλυκό»………

Η Ελλάδα τώρα χρωστάει στους «Ευρωπαίους» και όχι στις άγνωστες απρόσωπες αγορές, χρωστάει σε ευρώ και όχι σε δραχμές έναντι δολαρίου, δεν μπορεί να πει στους Εταίρους της δεν πληρώνω, διότι είναι βέβαιο ότι θα έλθει σε σύγκρουση με Κράτη και όχι με αεριτζήδες που αγόραζαν χρέος στις διεθνείς αγορές.

Άρα συμπέρασμα:
ή κάποτε βρίσκουμε κάποια χρήματα και εξοφλούμε, ή πέφτει μετεωρίτης και μας εξαφανίζει, ή γίνεται κάτι παγκόσμια και αυτό θα προκαλέσει σβήσιμο του χρέους μας….ή…..θα συνεχίσουμε να εφαρμόζουμε «Μνημόνια» που αυτό είναι διεθνής πρακτική υποτελών Κρατών άλλως Κρατιδίων που τελούν σε έλεγχο Διεθνών Οργανισμών…..ή……μεγάλα παιδιά είμαστε εκλέγουμε και εκλεγόμαστε μπορούμε  να σκεφτούμε…….
Παραμύθι ή Αλήθεια;

Μάρτιος του Μνημονιακού έτους 2013
Γράφει ο Ντερέκης Πέτρος του Στέργιου, Δικηγόρος Πατρών

Κάθε νέα ανάρτηση στο email σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πολιτική Σχολίων

Το «Νομικά Ανάλατα» δεν έχει προς το παρόν ενεργοποιήσει καμία υπηρεσία έγκρισης ή μετριασμού σχολίων. Επίσης, έχει επιτρέψει τα ανώνυμα σχόλια. Οι επιλογές αυτές οφείλονται στην επιθυμία μας να δημιουργηθεί μία κοινότητα γύρω από το ιστολόγιο, η οποία να συζητά και να έχει παλμό.

Όμως, πρέπει να σημειωθούν τα εξής:

- Κάθε σχόλιο αντιπροσωπεύει τον σχολιαστή του και μόνο, και δεν απηχεί κατ’ ανάγκην τις αντιλήψεις του «Νομικά Ανάλατα»
- Υβριστικά, δυσφημιστικά ή άλλα παράνομα σχόλια δε θα γίνονται σε καμία περίπτωση ανεκτά.
- Σε καμία απολύτως περίπτωση δε θα γίνονται ανεκτά υβριστικά σχόλια που απευθύνονται στους υπόλοιπους σχολιαστές του Ιστολογίου.
- Πέρα από τα παράνομα σχόλια, απαγορεύονται τα σχόλια που είναι σκοπίμως εκτός θέματος, άσχετα, προκλητικά και έχουν σκοπό να προκαλέσουν εκρηκτικές αντιδράσεις (Τρολ, Troll).

Το «Νομικά Ανάλατα» διατηρεί το δικαίωμα της απροειδοποίητης και αναιτιολόγητης φραγής (block) χρηστών που έχουν παραβιάσει τους όρους χρήσης.

(από τους Όρους Χρήσης)